Vesistöalueet

Karjaanjoen vesistö
Vantaanjoen vesistö
Espoon virtavedet
Helsingin purot
Yleistä
Siuntionjoen vesistö
Mäntyharjun reitti

Toiminta vuosina 1999-2008

Vanhat sivut

Istutukset

2008-

2003-2007

Vantaanjoki mediassa

2015
2014
2013
2016

Nelosen uutisten juttu Glomsinjoen talkoista 6.9.2008

Liity jäseneksi

Voit vaihtaa ajatuksia virtaavista vesistä kaltaistesi seurassa. Saat apua lupien ja rahoituksen hakemiseen, talkooapua ja muiden kokemuksiin perustuvia neuvoja.

Jäseneksi pääset, kun ilmoitat yhteystietosi sihteerille ja maksat jäsenmaksun 10 euroa tilille FI8040061040081493. Kirjoita maksun lisätietoja kohtaan jäsenmaksu sekä nimesi ja s-postiosoitteesi/osoitteesi.

POIMINTOJA VUOSIKOKOUKSESTA 11.5.2004

Kokous pidettiin tutussa paikassa ravintola Kuningaskalastajassa Vanhankaupunginkosken kuohujen partaalla. Sää oli kolea muta tunnelma lämmin, etenkin kun yhdistys tarjosi osallistujille kahvit ja pullat.

Vanhalle hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus ja luottamuksen osoituksena samat herrat valittiin uuteen hallitukseen

Toiminnan täyteinen kausi on taas alkamassa:

* Hautomotoiminta jatkuu ja siihen on saatu kuluvallekin kaudelle tukea Uudenmaan TE-keskukselta ja Vantaanjoen kalastusalueelta.
* Paalijoella jatketaan kunnostuksia Kari Stenholmin johdolla
* Siuntionjoen Kelan padon ohitukseen on toistaiseksi heikolla menestyksellä haettu lupaa. Neuvotteluja maanomistajien kanssa jatketaan. Ylävirrassa olevalle purolle haetaan soraistuslupaa ja jos se saadaan, pyritään kunnostuksia tekemään jo kuluvana vuonna.
* Vantaanjoella lupaavasti alkaneisiin mätirasiakokeisiin on saatu jatkorahoitusta. Rasioita laitetaan taas syksyllä ainakin Vantaanjoen vesistöön.
* Karjaanjoen latvapuroilla tehtäviin kunnostuksiin on saatu rahoitusta. Hankkeita toteutetaan kesän aikana.
* Pekka Lindblad hakee lupia Espoonjoen Glomsin haaran alaosaan kesällä tai syksyllä tehtäville soraistuksille.
* Edellä mainituissa hankkeissa pyritään tarjoamaan työtä mm. pitkäaikaistyöttömille. Työttömien palkkaukseen ja työnjohtotehtäviin on saatu rahoitusta Uudenmaan TE-keskukselta. Virhossa työllistämishanketta vetää Jan Henriksson.

Kokous päätettiin optimistisissa ja energisissä tunnelmissa. Hallituksella ja muilla vastuuhenkilöillä riittää haasteita saattaessaan meneillään ja käynnistymässä olevat projektit hyvään lopputulokseen.


Palaa takaisin