Vesistöalueet

Karjaanjoen vesistö
Vantaanjoen vesistö
Espoon virtavedet
Helsingin purot
Yleistä
Siuntionjoen vesistö
Mäntyharjun reitti

Toiminta vuosina 1999-2008

Vanhat sivut

Istutukset

2008-

2003-2007

Vantaanjoki mediassa

2015
2014
2013
2016

Nelosen uutisten juttu Glomsinjoen talkoista 6.9.2008

Liity jäseneksi

Voit vaihtaa ajatuksia virtaavista vesistä kaltaistesi seurassa. Saat apua lupien ja rahoituksen hakemiseen, talkooapua ja muiden kokemuksiin perustuvia neuvoja.

Jäseneksi pääset, kun ilmoitat yhteystietosi sihteerille ja maksat jäsenmaksun 10 euroa tilille FI8040061040081493. Kirjoita maksun lisätietoja kohtaan jäsenmaksu sekä nimesi ja s-postiosoitteesi/osoitteesi.


Työpaikka sinulle virtavesien ja kalakantojen elvytystyössä?28.5.2016

Virhon virtavesien kunnostushankkeeseen on aikomus palkata työttömiä työnhakijoita kesäkuusta alkaen. Hankkeessa toteutetaan joki- ja purokunnostuksia käsityönä tai tukien koneellista kunnostamista Virtavesien hoitoyhdistyksen hallituksen suuntaviivojen perusteella. Lisäksi hanke mm. seuraa aikaisempien vuosien kunnostuksien tuloksia sähkökoekalastuksien avulla ja tarvittaessa myötävaikutetaan kalateiden valmisteluun. Hanke on saanut tukea niin ELY-keskuksilta kuin esimerkiksi kalamies.com ja perhokalastajat.net – huutokaupoista.

Ensisijaisesti etsitään ihmisiä alueilla Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Karkkila ja Vihti ml. Nummela. Oman auton käyttömahdollisuus on hyödyksi ja tulee olla valmius luonnonläheisiin maastotöihin. Kala- ja vesikunnostusasioiden tuntemus on eduksi. Selvitätkö ennen yhteydenottoa omalta työvoimatoimiston virkailijalta, oletko oikeutettu 100% palkkatukeen, kun työaika on alle 65%.

Muut lisätiedot hankevastaavalta Olli Toivoselta: ollitoivonen9@hotmail.com tai 050-3307739. Yhteydenotot kiitos jo lähipäivien aikana, jotta hanke saadaan alulle suunnitellusti.

Tänäkin vuonna Virtavesien hoitoyhdistyksellä on kunnostushankkeita useiden maakuntien alueella, järjestämme monia joki- ja purotalkoita, vaikutamme valtakunnalliseen vesi- ja kalalainsäädäntöön sekä toimimme asiantuntija- ja mielipidevaikuttajan roolissa koko Suomea koskevasti. Lisätietoja Virhosta virtavesi.com -kotisivulta , @Virhory - twitter-tililtä sekä yhdistyksen facebook-sivulta: https://www.facebook.com/Virho/
Palaa takaisin