Vesistöalueet

Karjaanjoen vesistö
Vantaanjoen vesistö
Espoon virtavedet
Helsingin purot
Yleistä
Siuntionjoen vesistö
Mäntyharjun reitti

Toiminta vuosina 1999-2008

Vanhat sivut

Istutukset

2008-

2003-2007

Vantaanjoki mediassa

2015
2014
2013
2016

Nelosen uutisten juttu Glomsinjoen talkoista 6.9.2008

Liity jäseneksi

Voit vaihtaa ajatuksia virtaavista vesistä kaltaistesi seurassa. Saat apua lupien ja rahoituksen hakemiseen, talkooapua ja muiden kokemuksiin perustuvia neuvoja.

Jäseneksi pääset, kun ilmoitat yhteystietosi sihteerille ja maksat jäsenmaksun 10 euroa tilille FI8040061040081493. Kirjoita maksun lisätietoja kohtaan jäsenmaksu sekä nimesi ja s-postiosoitteesi/osoitteesi.


Eduskunnan ympäristövaliokunta ja maa- ja metsätalousvaliokunta kuulivat Virhoa kalastuslain uudistamisessa11.12.2014

Virhon työ on herättänyt kiinnostusta ympäristöministeriöissä sekä maa- ja metsätalousministeriössä. Eduskunnan vastaavissa valiokunnissa Virho kävi kuultavana marras-joulukuun vaihteessa, jossa viimeisimmässä Virho oli WWF:n, ELY:n ja RKTL:n kanssa.

Maa- ja metsätalousvaliokunnassa kansanedustajat kysyivät vaikuttavista olosuhteista monipuolisesti. Pohjoinen ja eteläinen ulottuvuus vapaa-ajan kalastuskessa käytettävistä verkkomääristä oli molemmissa valiokunnissa päällimmäisenä keskustelunaiheena. M&M-valiokunnassa runsaasti keskusteltiin vaelluskalojen kulun turvaamisesta niin reittivesissä kuin lakiesityksessä olevasta katiskakalastuksesta purovesissä.

Lakiesityksen valiokuntakäsittelyjen aikataulusta tarkempia tietoja ei ole. Ilmeisiä näkemyseroja ryhmien välillä tiettävästi on ympäristövaliokunnassa.

Virhon nostot valiokunnissa liitteen esityksessä.

ei kuvaa

Teksti: Jouni SimolaPalaa takaisin