Vesistöalueet

Karjaanjoen vesistö
Vantaanjoen vesistö
Espoon virtavedet
Helsingin purot
Yleistä
Siuntionjoen vesistö
Mäntyharjun reitti

Toiminta vuosina 1999-2008

Vanhat sivut

Istutukset

2008-

2003-2007

Vantaanjoki mediassa

2015
2014
2013
2016

Nelosen uutisten juttu Glomsinjoen talkoista 6.9.2008

Liity jäseneksi

Voit vaihtaa ajatuksia virtaavista vesistä kaltaistesi seurassa. Saat apua lupien ja rahoituksen hakemiseen, talkooapua ja muiden kokemuksiin perustuvia neuvoja.

Jäseneksi pääset, kun ilmoitat yhteystietosi sihteerille ja maksat jäsenmaksun 10 euroa tilille FI8040061040081493. Kirjoita maksun lisätietoja kohtaan jäsenmaksu sekä nimesi ja s-postiosoitteesi/osoitteesi.


Ecology of Freshwater Fish -lehden ilmainen erikoisnumero ankeriaista30.1.2014

Arvostetun kansainvälisen Ecology of Freshwater Fish -nimisen tieteellisen julkaisusarjan tuoreessa (sähköisenä ilmaiseksi ladattavissa olevassa) erikoisnumerossa käsitellään ankeriasta monelta kantilta.

Lehden artikkelit koostuvat Edinburghissa Skotlannissa pidetyn järjestyksessään kuudennen World Fisheries Congress:in esityksiin. Laajaa monikansallista ankeristutkimusta on tehty Eeliad-nimisen EU-hankkeen tiimoilta kahdentoista eri tutkimuslaitoksen toimesta. Mukana ovat olleet Itämerenkin piiristä Tanska ja Ruotsi.

Ladattavana olevista tieteellisistä artikkeleista selviää mm. että Japanissa ollaan jo saatu viljeltyä vankeudessa paikallista ankeriaslajia ja muuta mielenkiintoista. Ankeriaista kiinnostuneille voimme suositella lämpimästi tutustumista!

Ecology of Freshwater Fish - Special Issue: EU eeliad: Anguillid eels: conserving a global fishery

Eeliad EU-hankkeen kotisivut

AJPalaa takaisin