Vesistöalueet

Karjaanjoen vesistö
Vantaanjoen vesistö
Espoon virtavedet
Helsingin purot
Yleistä
Siuntionjoen vesistö
Mäntyharjun reitti

Toiminta vuosina 1999-2008

Vanhat sivut

Istutukset

2008-

2003-2007

Vantaanjoki mediassa

2015
2014
2013
2016

Nelosen uutisten juttu Glomsinjoen talkoista 6.9.2008

Liity jäseneksi

Voit vaihtaa ajatuksia virtaavista vesistä kaltaistesi seurassa. Saat apua lupien ja rahoituksen hakemiseen, talkooapua ja muiden kokemuksiin perustuvia neuvoja.

Jäseneksi pääset, kun ilmoitat yhteystietosi sihteerille ja maksat jäsenmaksun 10 euroa tilille FI8040061040081493. Kirjoita maksun lisätietoja kohtaan jäsenmaksu sekä nimesi ja s-postiosoitteesi/osoitteesi.


Julkisuuden henkilöt mukana tukemassa kehitystä kohti parempia kalakantoja04.12.2012

Joukko julkisuudesta tunnettuja henkilöitä on lähtenyt mukaan tukemaan varojen hankintaa vaelluskalojen hyväksi. Mukana tempauksessa on Simeoni Viikatteena tunnettu Simo Kairistola joka lahjoitti huutokauppaan käsin tekemiään vaappuja, Jasper Pääkkönen joka lahjoitti Kimi Räikkösen
signeeraaman Ferrarin lippalakin, Tommi Liimatainen, joka lahjoitti lajitelman itse sidottuja ja hyväksi havaittuja perhoja, ja Mikko "Peltsi" Peltola, joka pisti itsensä todella likoon ja luukkuun jossa on huudettavana kalastuspäivä Peltsin opastamana Kymijoella. Peltsin päivään voi ottaa mukaan 10 henkilöä ja porukalla on yksityiskäytössä koko Kymijoen Siikakosken haara parhaimpaan kalastusaikaan. Avustavina oppaina Peltsillä toimii Kymi Fishing Oy:n pääopas Kari Lossi ja Anssi Lehtinen.


Varat suoraan vaelluskalojen hyväksi

Huutokaupan järjestää joukko vapaaehtoisia vapaa-ajan kalastajia, jotka ovat huolissaan vaelluskalojen huonosta tilasta. Kaikki huutokaupasta kertyneet varat lahjoitetaan lyhentämättömänä Virtavesien hoitoyhdistys ry:lle, joka tekee jatkuvaa työtä jokien entisöimiseksi ja kutupaikkojen kunnostamiseksi.

Viime vuotinen ennätys halutaan rikkoa.

Jo useampana vuonna järjestetty keräys ylsi viime vuonna uuteen ennätykseen, yli 5000 euroon. Tänä vuonna viime vuotisen ennätyksen uskotaan menevän reilusti rikki. Kimi Räikkösen maailmanmestaruusajoilta peräisin oleva lippalakki on todellinen harvinaisuus ja Mikko "Peltsi" Peltolan opastaman kalastuspäivän arvo on useita tuhansia euroja. Kaikkien kohteiden lähtöhinta on 0 euroa ja kohteiden lahjoittajat hoitavat itse kaikki kohteeseen liittyvät kulut. Huudettavana on myös erittäin laadukasta kotimaista käsityötä vieheiden muodossa ja joukossa on myös nimekkäiden suomalaisten kalastusoppaiden järjestämiä kalastusmatkoja.

Huutokauppa löytyy täältä ja joka päivä aukeaa uusi kohde aina jouluaattoon saakka. Joulukalenterin luonteen mukaisesti suurin osa kohteista on auki ainoastaan luukun mukaisena päivänä, joten kannattaa seurata sivustoa päivittäin.

Kaikki halukkaat pääsevät mukaan

Jos löytyy vielä intoa tulla mukaan tukemaan hyvää asiaa, niin se onnistuu kahdella tapaa joko huutamalla jokin kohde itselle tai lahjoittamalla jotakin huudettavaksi. Lahjoitusten kanssa on jo kova kiire, joten pikaisesti yhteyttä Anssi Lehtiseen anssi.lehtinen@kalamies.com tai 044-570 9676.Palaa takaisin