Vesistöalueet

Karjaanjoen vesistö
Vantaanjoen vesistö
Espoon virtavedet
Helsingin purot
Yleistä
Siuntionjoen vesistö
Mäntyharjun reitti

Toiminta vuosina 1999-2008

Vanhat sivut

Istutukset

2008-

2003-2007

Vantaanjoki mediassa

2015
2014
2013
2016

Nelosen uutisten juttu Glomsinjoen talkoista 6.9.2008

Liity jäseneksi

Voit vaihtaa ajatuksia virtaavista vesistä kaltaistesi seurassa. Saat apua lupien ja rahoituksen hakemiseen, talkooapua ja muiden kokemuksiin perustuvia neuvoja.

Jäseneksi pääset, kun ilmoitat yhteystietosi sihteerille ja maksat jäsenmaksun 10 euroa tilille FI8040061040081493. Kirjoita maksun lisätietoja kohtaan jäsenmaksu sekä nimesi ja s-postiosoitteesi/osoitteesi.


Merkkipaalu suomalaisessa kunnostuskirjallisuudessa julkaistu!20.12.2010

Nykyisessä Keski-Suomen ELY-keskuksessa leipätyönsä tehnyt kalabiologi Anssi Eloranta on kirjoittanut uuden erittäin mittavan virtavesien kunnostamista käsittelevän kirjan, joka on nimetty lyhyesti ja ytimekkäästi "Virtavesien kunnostus".

Tämän suomalaisen virtavesikunnostuksen "grand-old-manin" tuore kirja pitää sisällään hyvin jäsennellyn tekstin lisäksi myös useita satoja hienoja ja oivaltavia värivalokuvia ja piirroksia. Kirja pohjautuu löyhästi viime vuosina Suomen kalastuslehdessä julkaistuun artikkelisarjaan

Kovakantisen 278 sivuisen ja A4-kokoisen kirjan on julkaissut Kalatalouden Keskusliitto. Hintaa kirjalla on noudettuna ainoastaan 29 euroa. Kotiin kannettuna hintaan lisätään postikulut.

Hinta ei siis todellakaan ole esteenä oman kunnostustietoutensa laajentamiselle! Kirjasta on otettu tosin alkuun vain 500 kappaleen painos, joka kuitenkin saapui kustantajalle vasta viime viikon torstaina. Joten vielä ehtii hakemaan tai tilaamaan itselleen ja ystävilleen mieluisan "joululahjan", postitoimitus tosin voi arvatenkin venyä jo Joulupyhien yli.

Kalatalouden Keskusliiton toimisto sijaitsee Helsingin Malmilla osoitteessa Malmin Kauppatie 26 ja on auki arkisin klo 8-16. Tarkempia tietoja kirjasta ja sen hankkimisesta löytyy liiton kotisivuilta.

"Virtavesien kunnostus" kirjan tilaaminen Kalatalouden keskusliiton sivuilta

Kalatalouden keskusliiton sivut


Virho suosittelee kirjaa lämpimästi!


AJPalaa takaisin