Vesistöalueet

Karjaanjoen vesistö
Vantaanjoen vesistö
Espoon virtavedet
Helsingin purot
Yleistä
Siuntionjoen vesistö
Mäntyharjun reitti

Toiminta vuosina 1999-2008

Vanhat sivut

Istutukset

2008-

2003-2007

Vantaanjoki mediassa

2015
2014
2013
2016

Nelosen uutisten juttu Glomsinjoen talkoista 6.9.2008

Liity jäseneksi

Voit vaihtaa ajatuksia virtaavista vesistä kaltaistesi seurassa. Saat apua lupien ja rahoituksen hakemiseen, talkooapua ja muiden kokemuksiin perustuvia neuvoja.

Jäseneksi pääset, kun ilmoitat yhteystietosi sihteerille ja maksat jäsenmaksun 10 euroa tilille FI8040061040081493. Kirjoita maksun lisätietoja kohtaan jäsenmaksu sekä nimesi ja s-postiosoitteesi/osoitteesi.


Perhokalastajat.net:issä huutokauppa Virhon tukemiseksi02.12.2008

Perhokalastusaiheinen Perhokalastajat.net-sivusto järjestää tänäkin vuonna kaikille avoimen huutokaupan, jonka tuotto luovutetaan lyhentämättömänä Virholle.

Huutokauppan idea on, että kuka tahansa voi lisätä sinne kohteita huudettavaksi. Joten jos nurkissa pyörii käyttämättömänä lojuvia vapoja, keloja, siimoja tai kenties jotain muuta käyttökelpoista tavaraa, niin mikäs sen mielekkäämpi tapa pistää nämä kiertoon. Samalla tuet Virhon toimintaa.

Viime vuonna huudettavana oli myös tauluiksi sidottuja taideperhoja, uniikkeja perhokalentereita, shampanja-laseja, kalastusperholajitelmia yms, joten vain mielikuvitus on tuotteen ilmoittajalla rajana. Tarkemmin huutokaupan säännöistä voit lukea Perhokalastajat.net:in keskusteluista, alla olevasta linkistä.

Linkki


www.perhokalastajat.net

Ps. Samalla kannatta muistaa myös Kalamies.com:issa käynnissä oleva huutokauppa, jossa Vieheenrakennuksen SM-kisojen kilpailuvieheitä. Tämänkin huutokaupan tuotto menee Virhon toiminnan tukemiseksi.

www.kalamies.comPalaa takaisin