Vesistöalueet

Karjaanjoen vesistö
Vantaanjoen vesistö
Espoon virtavedet
Helsingin purot
Yleistä
Siuntionjoen vesistö
Mäntyharjun reitti

Toiminta vuosina 1999-2008

Vanhat sivut

Istutukset

2008-

2003-2007

Vantaanjoki mediassa

2015
2014
2013
2016

Nelosen uutisten juttu Glomsinjoen talkoista 6.9.2008

Liity jäseneksi

Voit vaihtaa ajatuksia virtaavista vesistä kaltaistesi seurassa. Saat apua lupien ja rahoituksen hakemiseen, talkooapua ja muiden kokemuksiin perustuvia neuvoja.

Jäseneksi pääset, kun ilmoitat yhteystietosi sihteerille ja maksat jäsenmaksun 10 euroa tilille FI8040061040081493. Kirjoita maksun lisätietoja kohtaan jäsenmaksu sekä nimesi ja s-postiosoitteesi/osoitteesi.


Olarin lukiolaiset istuttivat taimenia Lukupuroon10.5.2008

Istutimme torstaina Olarin lukion kestävän kehityksen toimikunnan oppilaiden ja heidän ohjaajansa Seppo Hietarannan kanssa yhteensä 4 500 kpl taimenen vastakuoriutuneita poikasia Gräsanojan eli Lukupuron vesistöön Espoossa. Taimenia istutettiin Mankkaanpuroon, Lukupuroon ja Henttaanpuroon. Istukkaat olivat aurajoen-kannan poikasia.

Ekskursio alkoi tutustumisella hautomoomme. Hautomolla lukiolaiset pääsivät samalla omin käsin haavimaan ja pakkaamaan istutettavat poikaset kuljetusta varten happipakkauksiin. Puroille päästyämme poikaset jaettiin oppilaille, jotka sitten istuttivat poikaset puroihin kasvamaan.

Päivä venyi hiukan suunnitellusta, mutta kaikilla vaikutti olevan hauskaa, ja mielenkiintoa oli vähintäänkin kiitettävästi. Virho haluaakin kiittää aktiivisia lukiolaisia osallistumisesta ja avusta!

Olarin lukio on espoolainen matematiikka- ja luonnontiedepainotteinen lukio, jolla on todella laaja laadukas ympäristöaiheinen opintotarjonta. Oppilaille järjestetään myös runsaasti erilaisia erikoiskursseja ja harrastekerhoja kulloistenkin mielenkiintoisten aiheiden mukaan. Lukiolaisilla on myös mahdollisuus osallistua lukuisiin mielenkiintoisiin ekskursioihin ja kursseihin joita järjestetään jopa ulkomailla asti.


Olarin lukio


Seppo Hietarannan juttu istutuksista


AJPalaa takaisin